W E B H A U S

Loading

TENTANG WEBHAUS

Webhaus adalah perkhidmatan web yang berpusat di Johor Bahru. Pasukan pembangunan dan reka bentuk kami terkenal dengan pengalaman mereka dengan projek tersuai yang terdiri daripada reka bentuk laman web yang menarik, untuk pembangunan aplikasi web yang inovatif. Setiap ahli pasukan kreatif kami membawa pelbagai idea dan pemahaman yang berkesan yang hanya boleh meningkatkan objektif anda.


Kami menggunakan teknologi terkini yang terbukti dan praktikal. Matlamat kami adalah untuk membuat proses lebih mudah untuk anda: kami menyediakan anda alat yang sesuai untuk Pembangunan Web, hosting, e-dagang, keselamatan, pengurusan kandungan, dan pengoptimum enjin carian.

Misi

“Memenuhi keperluan dengan melampaui jangkaan pelanggan ". Inilah misi kami yang jelas menunjukkan pasukan kami akan sentiasa memberi tumpuan kepada keperluan pelanggan kami dengan merumuskan penyelesaian web kreatif, mahir serta berorientasikan hasil.

Visi

"Berkembang maju sejajar dengan pembangunan teknologi untuk menduduki kedudukan kukuh di pasaran negara yang kompetitif". Kami berhasrat menjadi syarikat utama dalam sektor perkhidmatan web di seluruh negara.

Apa yang kami tawarkan?

Setiap projek yang kami lakukan bermula dengan penilaian perniagaan anda dan objektif anda. Matlamat kami adalah memahami organisasi dan industri anda dan kemudian cari masalah yang anda ingin selesaikan. Kami mendengar masalah anda dan memeriksa perniagaan anda secara terperinci, kemudian menggunakan kepakaran Kami untuk merumuskan pelan yang boleh dilaksanakan untuk projek laman web anda.

Setelah penilaian selesai, kami berunding dengan anda dan menganalisis hasilnya apabila kami menyediakan cadangan untuk penyelesaian anda. Cadangan ini memberikan penjelasan lengkap tentang reka bentuk dan skop projek, bersama dengan keperluan waktu dan jumlah kos.

Apabila kami telah menyelesaikan dan menguji semua komponen untuk memastikan ia berfungsi seperti yang diharapkan, kami menyediakan produk akhir pada pelanggan anda sendiri dan menjalankan satu lagi ujian untuk kesambungan dan akses.

Kami menyediakan sokongan untuk semua projek kami sebaik sahaja mereka pergi secara atas talian. Sepanjang tempoh itu, kami memantau penyelesaian dan sistem anda, dan membetulkan sebarang bug. Kami juga menyediakan latihan pengguna asas untuk pentadbir sistem dan pengguna. Kami mengalu-alukan semua maklum balas dan akan mencadangkan peningkatan tambahan untuk memberikan anda kelebihan yang lebih besar ke atas persaingan anda.

Sebaik sahaja anda menerima cadangan itu, kami kini bertindak sepenuhnya untuk membangunkan setiap komponen dalam rancangan itu. Anda disimpan dalam rangkaian kami dan digalakkan untuk memberi maklum balas serta-merta. Semasa pembangunan, penyelesaian anda dihoskan dalam persekitaran pembangunan khusus, di mana anda mempunyai akses eksklusif ke projek anda sepanjang proses.