W E B H A U S

Loading

Pembangunan E-Dagang

Kami mewujudkan laman web e-dagang yang benar-benar khusus untuk pelanggan kami, merawat setiap projek secara individu dan holistik untuk menghasilkan penyelesaian terbaik yang diberikan model perniagaan anda, persaingan, dan matlamat jangka panjang. Dari menjual produk atau langganan, untuk mengambil pembayaran untuk perkhidmatan, pasukan kami boleh mengembangkan penyelesaian laman web E-Commerce khusus yang sesuai untuk perniagaan anda.

Pasukan Pembangunan Webhaus E-Commerce sangat khusus dalam kedua aspek teknikal, serta kerumitan pembangunan E-Commerce, yang membolehkan kami menyamai prestasi teknikal keranjang belanja anda dengan penukaran jualan. Laman E-Commerce yang berjaya, dalam mod layan diri, dapat mengawal pengalaman pelawat anda dan dalam proses mengubahnya dari pengunjung ke pelanggan.

Ciri Pembangunan E-Dagang Kami

Pertumbuhan E-Dagang secara besar-besaran didorong oleh desktop, tablet dan telefon pintar dan anda akan dapat meningkatkan kadar penukaran anda dan mengembangkan garis bawah anda di semua peranti. Pengiklan mesti membangunkan keupayaan untuk memahami perjalanan membeli-belah pelanggan mereka di seluruh peranti, pelayar dan aplikasi, dan memastikan pengalaman pelanggan bersatu merentasi peranti dan saluran. Oleh itu, pelaburan dalam Pembangunan E-Dagang patut dipertimbangkan memandangkan ia dapat membawa peningkatan yang ketara dalam jualan.

Biarkan kami membantu anda mempermudahkan proses pengecualian E-Dagang anda. Dikembangkan menggunakan teknologi dan piawaian terkini, anda akan mempunyai laman web pantas yang membolehkan pelanggan pergi melayari dan mennyemak dengan mudah.

Pastikan pelanggan dikemas kini dengan status pesanan mereka. Pelanggan akan menerima pemberitahuan e-mel automatik sebaik sahaja pesanan mereka disahkan atau dihantar. Pentadbir laman web juga akan menerima pemberitahuan untuk setiap jualan yang dibuat, pembayaran yang diterima, atau apabila inventori produk rendah pada stok.

Melalui sistem pengurusan kandungan yang direka dengan baik, anda boleh mengemas kini halaman, kategori, produk, artikel, jawatan, iklan dan banyak lagi dengan mudah. Anda boleh mengawal segala laman web , serta rupa dan tapak anda dari perspektif pelanggan. Anda juga boleh dengan mudah menetapkan halaman untuk promosi atau kempen iklan tanpa bantuan dari Pasukan Pembangunan E-Dagang kami.